sx-page-test

by B.Jordanov

Най-важното:

  1. Моногамен съм. Търся си моногаммна партньорка.
  2. Винаги правим секс с презерватив, освен, ако не сме решили да имаме дете.
  3. Партньорите си правят тест за венерически и други болести предварително и споделят резултатите.
  4. В леглото не се влиза с мръсни чорапи, с които преди това сме ходили по пода
  5. Преди секс и двамата партньори се грижат за личната си хигиена. Това включва (душ, измиване на устната кухина и зъбите, интимните места) Не се наяждат системно с чесън преди това, но не е болка, ако се случи еднократно.
  6. Партньорите не си изживяват оргазма сами, все едно другият не е там. Прегръщат го, търсят го, говорят си с него.
  7. Да не съм чул и видял неща от типа на “мързи ме” или “изморена съм”, затова няма да правя нищо, с други думи “свърши ти работата, аз ще си почивам тук”.
  8. След секс първото нещо, което правя е да се измия и едва тогава идва гушването на партньора.
  9. В сексът може да пожелая да съм навсякъде в партньора си (не по едно и също време и не последователно по нехигиеничен начин). Приеми го или ако не си склонна да ме пуснеш навсякъде в себе си, това за мен е проблем. Или рискуваш и ми се споделяш и доверяваш напълно и се наслаждаваш, или не правим нищо. За мен това е пряко свързано с доверието и с водене-следване.
  10. Предпочитам да свършвам по езичето на партньорката си или в устата ѝ. 

Сексът е важна част от една връзка, но лично аз не искам да стои в основата на всичко. За мен сексът е предимно работа. Към момента не съм се чувствал прекрасно от това, което партньора ми прави в леглото, но по важно е да има желание и да се опитва да задоволи освен себе си и мен. Не да си изживява оргазмите и удоволствията сам. Секс не се отказва от нито един от двамата партньори, освен в случаите на физическа болка, когато един от двамата партньори е неразположен. Може да съм изморен и да не ми е до това, но ако партньора ми има нужда, за мен това е приоритет. Очаквам същото насреща. Поради извънредни обстоятелства, мога да не правя секс с партньора си и месец, това не променя обичта и любовта ми към него. В сексът искам пълното доверие от партньора си и очаквам да му е приятно аз да съм водещия, дори когато не знае накъде го водя. Преди да правим секс заедно се обсъжда на кого какво му харесва и какво категорично не иска и не се чувства добре да прави.

Design and SEO

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More