Съдържание

Съдържание

Интродукция

Здравей, щом се намираш тук, това означава, че си изявил желание да задълбочиш нивото на взаимоотношенията ни, да ме опознаеш по-добре. Целта на тази страница е да те запознае с мен. С навиците, границите ми, възприятията ми, разсъжденията ми, погледа върху света. Добре осъзнавам, че четейки надолу има вероятност да изгубиш търпение или да ме мислиш за все по-луд, но това не ме притеснява твърде много.

Знам, че опознаването е естествен процес, който се осъществява във времето, но повреме на 26-тата си година, установих, че не искам повече да губя времето си, правейки лоши инвестиции в неравноправни, безполезни и токсични връзки. Именно поради тази причина, поставям ясни граници и спестявам време, пишейки страницата, която сега четеш. Аз ще спестя твоето време, ако смяташ, че написаното тук е прекалено, а ти моето, защото няма да се налага да те запознавам индивидуално с това какво те очаква. Обърни сериозно внимание на всичко написано. Няма една дума, която не съм подбрал добре или съм поставил случайно! Разбирам, че докато четеш е вероятно да се питаш “Този пък за какъв се мисли?”, затова започвам с отговора на този въпрос в секцията “Запознай се с мен”.

Запознай се с мен

Аз съм безкрайно сериозен човек, който не показва повече от 80% от положителните емоции, които изпитва. Целеустремен – когато си наумя нещо, въпрос на време е да го материализирам както го визуализирам. Шегите ми понякога са груби, понякога със сексуален подтекст, почти никога с цел да наранят някого. Рядко се усмихвам или смея. Изключително критичен съм към близките си. Изключително себекритичен. Поставям взаимното уважение на пиадестал във всякакъв тип взаимоотношения. Не харча пари за удоволствия и прекомерни удобства. Парите си изпозвам, за да инвестирам в проекти и инструменти, които ще ми донесат още пари. Парите, които аз изкарам са мои пари. Не взимам заеми и не давам заеми. 

Когато някой се държи добре с мен, аз се държа добре с него. Когато някой се държи лошо и неуважително, бързо мога да скръцна със зъби и да се превърна в негово огледало. Без изключения. Каквото почукало, такова се обадило. Това не означава, че не мога да съм отзивчив, разбиращ и толерантен, стига условието да е изпълнено и човекът срещу мен да се държи подобаващо. Не толерирам оставането в комфортната зона, нито за себе си, нито за партньорите си. От мен и от партньорите си очаквам повече, отколкото съм очаквал вчера. Непрекъснато развитие и желание за развитие. Хората около мен, които бъркат два пъти и не се развиват бързо са хора, които си отиват от живота ми. Не ги искам, не ми трябват. Често не филтрирам изказа си, което понякога може да се отчете и като грубост/жестокост, особено към близките си хора. Така е, защото с действията си показвам, че държа на тях, грижа ме и дори позициите ни да не съвпадат, споделям искрено мнението си. Разчитам, че след известно време, човекът насреща не подлага на съмнение добрите ми намерения и честността ми. Мога да правя изключения на теми, които знам, че са чувствителни.

 

Имам силно лично мнение и го отстоявам. Единственото, което може да ме убеди в каквото и да било са аргументи, по-добри от вече изложените. Вслушвам се единствено в съветите и предложенията на по-интелигентни хора от мен, с повече личен опит, добри намерения към мен и само ако са склонни да признават грешките си, когато допускат такива. Твърдения произнесени без да бъдат подкрепени с конкретни примери (минимум 3 на брой) считам за чиста случайност и невалидни. Не понасям хънкащи и мънкащи хора, такива които само мрънкат и се оплакват, а не решават проблемите си. Такива, които избират да играят ролята на непрестанна жертва и да се жалват как обстоятелствата са им виновни. Такива хора изритвам от живота си. Манипулатори, двуличници и лицемири, не се задържат около мен и за минута. Надушвам манипулацията от километри и ме отвращава.

 

Самият аз бих могъл да съм отличен манипулатор, но това, което искам в отношенията си с другите хора е да не играем игрички, а да говорим направо, в очите. Ако някой желае нещо, да го заяви, не да се мазни, да търси извинения, не да се оправдава, не да си измисля други причини от личните му мотиви. След първата лъжа сте вън от живота ми. Не ме интересува колко малка е била лъжата, ако тя ме касае пряко. Въпросът е принципен. Аз съм откровен, рискувам да обидя някого и очаквам същото в замяна. В дългосрочен план това е много по-ефективен подход. Хора, които замитат проблеми, игнорират ги, умаловажават ги, не искат да говорят за проблемите, са хора, които нямат място в живота ми. Хора, които искат да ме изполват едностранно и не са честни в първоначалните си намеренията излитат от живота ми много бързо.

Негативни черти

Няма секция “позитивни черти/страни/качества”, защото това не са нещата, от които хората бягат. Хората бягат от негативите. Такава секция съществува, за да помогна на читателя, да не си създава погрешни очаквания за мен.

 1. Твърде съм прям, директен, груб, понякога жесток в изказа си. НЕ СЪМ МИЛ! Ако случайно на някого му се стори, че съм мил, така му се е сторило и да няма очаквания да бъда мил (каквото и да значи това за него)! Грижовен, не значи мил! Не и в моя случай.
 2. Притискащ съм! Чопли и задълбава в проблемите, докато не се намери решение, независимо, че това бърка в рани, независимо, че тормози човека насреща, независимо, че вече сме го говорили, ако не се вижда прогрес, желание за решаване на проблема и старание с действия.
 3. Твърде контролиращ ситуацията. Този списък не го ли показва? Избягвам нежеланите резултати.
 4. Говоря много! Предимно с близките си хора и само където считам, че има смисъл да се говори.
 5. Трудно разбирам от шеги и трудно понасям някой да си прави шеги с мен. Тази почва се опипва внимателно. Някои шеги са недопустими, ако един от двамата се чувства унизен.
 6. Не съм добър с пристигането в уговорен час, завършването на проект навреме. (Усилено работя върху това, но понякога все още се случва да имам закъснения от 10 до 30мин.) Понеже сам не мога да предложа голяма точност, съм толерантен, ако се налага да изчакам партньора си. Може да подраня.
 7. Работохолик съм. Стоя по-голямата част от деня пред компютъра, работя пред компютъра, често оставам да работя до късно и сутрин съм изморен.
 8. Ако сутрин не съм се наспал, ако съм гладен, по което и да е време на деня или изпитвам силна болка може да се усеща раздразнението ми.
 9. Не обичам лигавщини. Не изтърпявам някой да ми се глези. Може да се шегува, но не да ми се глези.
 10. Непрекъснато търся равноправие във взаимоотношенията. Трябва да се търси абсолютен баланс 50%-50%. ДОРИ да не бъде постигнат, трябва да се търси такъв! Не може да се задържи 60%-40% за повече от месец примерно. Дори единият да дава 100% от себе си, това не е достатъчно, ако съотношението във връзката е различно от 50-50. В момента, в който усетя, че аз се раздавам повече, а човекът насреща лентяйства, спирам да давам.
 11. Псувам. Предимно когато работя и съм концентриран върху нещо важно. Физически се налага да приложа голяма сила или да изтърпя болка. Не докато шофирам, рядко в ежедневието си.
 12. Когато имам храчка я изплювам. Не гълтам стичащи се сополи в гърлото. Счита се за невъзпитано и неприятно. На мен не ми е по-приятно да си гълтам сопола.
 13. Духам си носа силно.
 14. Не харесвам почти никого и нищо, освен ако не е много впечатляващо явление.
 15. Трудно се впечатлявам и не правя комплименти. В много редки случаи, когато едвам мога да се въздържа да споделя колко е прекрасно нещо, го споменавам.
 16. Натъртвам на думите, когато искам да наблегна на тях.
 17. Подценявам хората. По-удобно е за личното ми спокойствие. Не си създавам завишени очаквания, иначе допускам, че биха могли да ме надминат във всичко, за което положат старание.
 18. Не ме интересува какво повечето хора си мислят за мен. (Как изглеждам, как се държа, как се представям.) Разбира се за мен има малко авторитети, но не живея, за да изглеждам по някакъв начин в очите на останалите.
 19. Трудно понасям да губя, но го умея.
 20. Ям много. МНОГО!
 21. Непримирим съм. Изтисквам себе си и останалите до дупка. Цели се максимална ефективност пред временно щастие и комфорт. Ще съм в комфортната си зона на 80. Дотогава ще изрина света.
 22. Мнителен съм. Не вярвам почти на никого, освен на хората, които вече са ми се доказали с годините.
 23. Ужасно критичен и взискателен съм. Винаги се цели максимумът. Всичко, което не е в топ 10% е посредствено за мен.
 24. Склонен съм да прецакам системата без да ми мигне окото, при всяка удобна възможност, ако я считам за несправедлива. (Не бих ощетил невинни хора.)
 25. Луд съм. На фона на останалите съм луд. Самият факт, че правя тази страница, говори, че или съм луд или ми е писнало от токсични връзки. Подозирам, че и двете са верни.
 26. Почти не се забавлявам. Като дърво съм. По-често – сериозен, сух и скучен.
 27. Изключвам си емоциите, когато има проблем, към който считам, че трябва да се подходи сериозно.

Позитивини черти

Когато показах тази страница на Николай Стоянов, той каза да напиша и позитиви. Цитирам го:

 

 1. Вършиш си добре работата.
 2. Коректен си към хората.
 3. Реалист си.
 4. Тренираш / грижиш се за тялото си / в добро здраве си.
 5. Готов си да учиш нови неща.
 6. Поливаш си цветята (Това говори, че можеш да се грижиш за нещо).
 7. Николай диктува и аз пиша “Не обичам домашни любимци, защото това за мен е затвор за животното.”
 8. Пазиш си нещата. Материалните неща – инструментите.
 9. Признаваш грешките си.
 10. Лоялен си.

Хобита

 1. Обичам разходки в планината и гората.
 2. Обичам понякога да гледам SC2 мачове, както и да играя SC2 с Николай Стоянов.
 3. Обичам да играя шах с Николай или Росен.
 4. Имам нужда да се изразявам и пиша стихове, които след това записвам.

Не обичам да си губя времето и да гледам тъпи сериали, телевизия или да се шля̀я безцелно. Двадесет минутни разходки в планината не считам за безцелни.

Възприятия за света и Бог

Планетата земя е населена с хора, които не знаят първоизточника си и са изгубили истинската си история. Аз не съм религиозен. На въпроса “Вярваш ли в Бог?” гледам озадачено. През годините съм чел и съм се запознал с различни религиозни писания каквито са Библия и Коран, книга на Енох, книга на мъртвите, различни евангелия, пророчествата на Мохамед, езотерична литература и още много други източници. От чисто човешко любопитство с антропологичен характер съм бил член на различни църкви и секти, за да наблюдавам как системата им работи отвътре (не с промитото съзнание, че съм част от тях). Не съм привърженик на нито едно затворено общество, защото, макар някои от тях да са интересни и да имат целта да образоват, ограмотят и цивилизоват простия човек, в последствие се изкривяват, в зависимост от това кой ръководи парада. Отвратен съм. Практикувал съм и йога. Не знам какво е да вярваш в Бог. Бог пиша с главна буква, както е правилно да се пише в българския език. За мен Бог е неразгадан алгоритъм на произволност, който генерира решаващия резултат в определено пространство-време и с който би могъл да взаимодействаш, ако усетиш как трепти. Бог е природата, материята и духа. Аз си общувам пряко с него и съм негово чисто проявление на земята. Аз съм частица от Бог, аз съм негова холограма. В известен смисъл аз съм Бог. Сина ми също ще бъде мое осъвършенствано продължение.

Морални ценности

Моралът е предимно диктуван от обществото, към което се приобщаваш. Голяма роля в моралните ценности на индивида има семейството. Моето семейство не е идеално, но е прекрасно, здраво, хората се обичат и подкрепят, трудолюбиви са, държат на точния изказ, обичат се, има ред в живота и мислите им, умни са, разсъдливи, с критично мислене, взискателни, понякога жестоки и избухливи. Аз съм наследил много от тези черти. Може да се каже, че макар да не съм религиозен, се придържам и съм привърженик на християнските морални ценности.

Цели

Сега съм на 26 години

 1. И правя този списък, имам собствена фирма, записвам музикалните си албуми
 2. Няма да влизам в детайли, целите на живота ми са изброени в Habitica, ако партньорът ми ме попита и се поинтересува, ще му ги покажа

До края на 27-та ми година

 1. Да правя 5хил. лв. на месец чисти
 2. Напълно да завърша 3 от албумите си
 3. Да пусна 2 от албумите си онлайн
 4. Да стъпя на сцена с публика поне два пъти
 5. Да си взема книжката за  мотор
 6.  Да имам 3 активни онлайн бизнеса

На 28 год. възраст

 1. Да изкаравам по 5хил. лв. чисто на месец от пасивен доход.

До 30 год. възраст

 1. Здраво семейство
До 32 год. възраст
 1. Мое дете
До 35 год.
 1. Мой собствен дом
 2. Малка къща с двор в гората

до 50 год. възраст

 

Комуникация

Държа до педантичност на начина, по който общуващите с мен се изразяват. Не защото се заяждам, а защото целя качеството на комуникацията ни да бъде на максимално високо ниво, да ограничим недоразуменията и манипулациите и да се научим да говорим правилно! Всяка дума, буква и запетайка са важни. Пишещите с мен на латинца, когато се използва български език в чатове, не получават отговор. Държа до педантичност на всеки зададен от мен въпрос да бъде даден адекватен, ясен, подробден, задоволителен и конкретен отговор. Считам за изкючително неуважително да не бъде отговорено на въпрос или въпросът да бъде забравен. В замяна, слушам внимателно и съм готов да дам подобаващ отговор на въпросите, които получавам.

Записки, които да добавя към списъка отдясно:

Уважение/Лошо отношение (в какво се изразява)
Непостоянност
IQ, Personality, SanityCheck,
Очаквания (на двамата)

пушенето X
зяпането в телефон по време на разговор с мен X
опити да ме накарат да ревнувам X

Навици

Услуги

Наркотици/Зависимости

Видове връзки

Защо в таблицата има изброени различни типове връзки?

Този списък от инструкции беше създаден с цел да не губим излишно времето си в токсични връзки и да поставя ясни граници от самото начало, за да е наясно човекът срещу мен колко точно държа на спазването на определени норми, колко луд и педантичен съм. Макар основно страницата да е насочена към евентуални кандидатки, които планират да ми отровят живота и смятам за достатъчно качествени хора, че да искам да им дам шанс, =) е възможно, кандидатките да решат да преминем и в друг тип взаимоотношения по време на връзката ни или непосредствено след това. За да не си мислите, че може да ми скачате по главата и да правите лупинги там, ясно съм определил границите за другите типове взаимоотношения, правата и задълженията на участващите в тях.

Приятелски кръг

Тази секция предстои да се допише.

Права и задължения

Тази секция предстои да се допише.

Бизнес взаимоотношения

Тази секция предстои да се допише.

Права и задължения

Тази секция предстои да се допише.

Връзка с момиче

Не е розово, нищо, че е в розово. До момента винаги съм си избирал умни момичета, с много красиви човешки качества и все пак, явно, щом се налага да напиша тази страница – неподходящи партньорки. Ако не си достатъчно психически стабилна, ако не си уверена в това какво искаш, ако просто искаш някой до себе си, за да получаваш внимание, прегръдки и топлина, не съм аз човекът. Наистина, потърси си твоят човек, харесай си го. Не се самоубеждавай, че съм аз. Разбери кой е, по дяволите, не ми губи времето. Нека и двамата си намерим подходяща половинка. Ако имаш някакво психично разстройство и се чувстваш нестабилна когато взимаш решения. Ако си бомба със закъснител, моля те върни се в секцията “приятелски кръг“.

Нещата, които няма да ти харесат

 1. Аз водя, ти следваш.
 2. Мразя лигавщини. Това не е игра. За мен е сериозно.
 3. Аз решавам какво се случва. Ако не знаеш какво искаш в определена ситуация, аз решавам и за двама ни. Поемам отговорността да се погрижа и да направя добър избор. Не мога да рискувам.
 4. Не ми обещавай неща, които не можеш да изпълниш. Обещанията създават очаквания.
 5. Когато кажеш “обичам те”, ще получаваш въпроса “Защо го казваш?”. Целта е да разбера какво те провокира да се чувстваш така. Кое мое действие, кое ти дава това възприятие. Ще искам да знам, да разбера. Предлагам същото в замяна.
 6. Ще чопля в общите ни проблеми, докато не вземеш в ръце себе си и не пожелаеш да ги решим заедно.
 7. Ще казвам гласно мнението си, относно нещата, които не ми харесват в теб. Ще се опитам да съм тактичен и внимателен, но колкото и да се опитвам, зависи от твоя поглед, дали разбираш, че ти мисля доброто или в един момент, понеже ти натежава и те е заболяло, ще ме обявиш за враг.
 8. Няма да допусна аз да се раздавам, а теб да превърна в консуматор и предимно да консумираш. Ако усещам дисбаланс, ще го отбележа (ако смяташ, че е субективно виж критериалната матрица) и ако не вземеш мерки в рамките на месец да се постараеш и да балансираш, ще си тръгна от тази токсична връзка.
 9. Партньорите не си отказват помощ, прегръдка, разговор, масаж, секс. Важи и в двете посоки. Виж изключенията
 10. Коментирането на бивши партньори, партньорки, приятели, приятелки е съвсем нормално. Сравняването с тях също. Целта не е тенденциозно да нараниш партньора си. Целта е да му дадеш пример с някой, който решава проблеми по-ефективно от него. Ако нещо ти харесва в друг човек го отбелязваш. Ако те е грижа за партньора ти, искаш той да се развива и да стане по-добра версия на себе си. Това не означава той да чува, че от него нищо не става, че някой си бил по-добър като цяло във всичко, а не в решаването на един отделен конкретен проблем. Дори примерите да станат сто, човека, който избирам да е до мен, най-вероятно има много повече качества и дори да го поощрявам непрекъснато за положителните му качества с внимание и думи, това не значи, че той ще избере да му обърне внимание. Пак може да ти натежи това, че давам някое друго момиче, момче за пример. Макар ти да се справяш в 90% от нещата, които правиш по-добре от повечето, има много други хора, (в тесния ми кръг от близки) които често давам за пример. Както за положителен, така и за негативен. Егото е много глупаво да се намесва тук.
 11.  Педантичен в изказа си. Ще се наложи да си максимално точна в изказа си, ако искаш да общуваме. Държи думите да се подбират точно и ясно и да отговарят на значенията им. Ще поправям правописни, правоговорни, пунктоационни и друг тип грешки. В чатове не се пише на латиница, освен ако не умираш и няма друг език на клавиатурата.
 12. Когато разбираш, че съм прав и не можеш да ме опровергаеш. Когато дойде момента, в който разбираш със сърцето си, че съм прав и ти мисля доброто, а ти не можеш да понесеш, че си се държала лошо. Не се дръж лошо, неуважително, пренебрежително, блокиращо , ако не искаш и аз да се държа така.

Права и задължения

Партньорите не отказват подкрепа на партньора до тях. Ако нямат възможност да дадат подкрепа в момента и са заети или преуморени, отделят време, разбират се за ден и час, в който и двамата са свободни да засегнат темата, която причинява вълнения, или да окажат физическа помощ.

Компромиси

Компромисите са изключения от правилото. Ситуации, в които единия и другия са готови да отстъпят и да разберат партньора. Преди време бях склонен на безкраен брой компромиси. Излиза, че този метод многократно несработи. С написаните и изброени тук неща, на база на предишния си опит и преживявания, не съм склонен да правя компромис повече от два пъти за едно и също нещо. Като с някои от тях първия път е решаващ. Ще ме накара да се замисля сериозно дали да продължавам отношенията си с човека до мен или да бъдат прекратени още там.

Изключения

#изключения

Критериална матрица

Формиране на таблица за проследяване на прогрес. Искам прогреса във връзката да може да се проследи. За мен това не е игра. Крайната ми цел е семейство и понеже ясно знам какво искам, какво съм готов да предоставя в замяна е необходима критериална матрица, която обективно да измерва прогреса към общите ни цели. До гуша ми е дошло от нежеланието на партньора ми да се старае и да се превръща в консуматор. Таблицата отразява, чрез ясно предварително задедени критерии и точкова система дали и двамата партньори полагат усилия за връзката или единият от тях се превръща в консуматор на благинки, без да полага старание. Партньорите се оценяват взаимно.

 

Това е просто пример за критерии.

 

 

 1. Не се страхува от партньора си.
 2. Вярва на партньора си.
 3. Не иронизира партньора си и не говори с досада. (не се сопва саркастично – напр. “супер”, “добре”)
 4. Подкрепя партньора си, когато е уязвим.
 5. Изслушва партньора си и се опитва да го разбере.
 6. Инициира срещи, съвместни дейности и проекти.
 7. Търпелив е към партньора си.
 8. Изразява обичта и чувствата си към партньора си.
 9. Планира съвместно и известява възможно най-скоро партньора си при промени в плановете (освен при изненади, но те трябва да бъдат изключение).
 10. Партньорите правят по една продуктивна активност на ден, когато са повече от 7 ч. заедно.
 11. Подрежда след себе си и поддържа дома си в ред.
 12. Грижи се за себе си (външен вид, здравословно състояние, хигиена).
 13. Да не блокира партньора си. (скръстване на ръце, обръщане на друга страна, дърпане, избягване на поглед, избягва физически контакт)
 14. Попълва редовно критериалната матрица
 15. и други

Всички изброени точки имат степени/нива на постигнат резултат – напълно или частично, като индивидуалните нива са точно и ясно описани в таблицата, така че да не може да се даде субективна оценка. Периодично таблицата се надгражда като от нея частично или напълно отпадат критерии, когато в продължение на 2-3 месеца партньора постига отличен резултат без пропуск. Партньорите се оценяват взаимно като се придържат към копие на една и съща таблица в края на всеки ден.

Недопустимо отношение

 1. Не искам да чувам постоянно мрънкане за едни и същи неща, които вече сме обсъдили, предложил съм решения за тях и ти не прилагаш предложените решения, а продължаваш да мрънкаш.
 2. Недопустими са: крясъци, удряния на партньора, хвърляния на предмети, тряскания на врати и прозорци. Без изключения, няма такова нещо като шега в това. Показването на средни пръсти е абсолютно недопустимо.
 3. Не знаеш какво искаш? Непрекъснато си объркана и нерешителна? Не си моят човек.
 4. Напивания, взимания на наркотици. Обаждания в нетрезво състояние и говорене на глупости, които след това ще бъдат отхвърлени с “аз бях пила” или подобно извинение. Недопустимо е.
 5. Доверието между партньорите за мен е в топ 3 на най-важните характеристики, които всяка връзка е необходимо да притежава. Гласувам безкрайно доверие на партньора си. До момента не съм проверявал партньора си. Нещата се усещат. Недопустимо е нарушаването на личното пространство и тършуване из вещите му.
 6. Съзнателни опити да се опиташ да накараш човека до теб да ревнува. Аз не ревнувам, ако ще се фръцкаш и ще ми казваш неща от типа на “ако искам внимание, аз ще си намеря начин да го получа” и на следващия ден отидеш целенасочено да се запознаеш с някой, за да се разхождате в гората по твое предложение и целта ти е да ме накараш да ревнувам, не ме търси. Това са детински прояви. Нямам време за игрички. Това не е нещо, което аз бих причинил на партньора си.
 7. Недопустимо е събиране отново заедно, след като вече сте се разбрали помежду си, че се разделяте. Край значи абсолютен край. Опитайте се да не стигате дотам. Дайте всичко от себе си.
 8. Блокиране на партньора. Абсолютно недопустимо. Когато си обиден/наранен/неразбран, не блокираш партньора си, не се държиш лошо, не се караш с него, не скръстваш ръце, не му обръщаш гръб, не се правиш, че нищо не се е случило, не бягаш, не извърташ глава, не мълчиш, не избягваш погледа на партньора си. Опитваш се да си откриеш душичката и да обясниш макар и наранен как се чувстваш и защо се чувстваш така. Прегръщаш го близко, слагаш си ръцете на лицето му, на неговите ръце, търсиш погледа му. Не се караш, не нападаш половинката си, обясняваш си мъката, така сякаш искаш човека насреща да те разбере, а не така сякаш ти е враг. В замяна предлагам същото. Не винаги когато се чувстваш наранен, човека насреща цели да те нарани. Дори не винаги има вина.
 9. Замитания – Абсолютно недопустимо. Замитането е отбягване на даден проблем като просто не се говори за него, той се избягва докато не назрее, докато в един момент не избухне и не нанесе големи поражения.
 10. “Чувствам се нападната” и “Чувствам се неразбрана”. Тези двете изречения, ако ги чуя, при цялото си добро желание и положени усилия, още веднъж в живота си,, директно прекратяваме всякакви взаимоотношения. Намери си някой, с който няма да се чувстваш нападната и неразбрана. Това е вид блокиране. Не се казва “чувствам се неразбрана”. Ако имаш желание да бъдеш разбрана се обясняваш ОТНОВО И ОТНОВО И ОТНОВО И ОТНОВО И ОТНОВО И ОТНОВО И ОТНОВО И ОТНОВО и по различен начин ОТНОВО И пробваш друг метод ОТНОВО И ОТНОВО И не ти омръзва, защото искаш да бъдеш разбрана и ОТНОВО и… надявам се, че ме разбра. Поне аз така правя, когато искам да бъда разбран.

Ако смяташ да ми показваш ниски прояви от секцията недопустимо и такава гениална идея ти мине през главата, тези правила не те устройват, можеш да си тръгнеш по всяко време.

Секс

Нещата, които няма да ти харесат

Семейство

Семейството е една от най-високите ми цели, която съм си поставил още на 16 годишна възраст. Не какво да е, а здраво семейство. Семейство, в което партньорите си помагат, чувстват се добре, говорят за проблемите си, споделят животите и грижата е един за друг в двете посоки. Обичат се.

Момичето до мен, което един ден ще се превърне в жена ми, преминава през IQ, Sanity Check, Personality Type, Шизо, Социопатичен и още тестове, както и пробен период от 2-3 години.

Сватба/Брак

Накратко – не! Или да, при сключване на предбрачен договор, който всъщност в България е “брачен договор” с определени договорени условия, така може, ако толкова държи момичето.

 

 

Може да си направим някакъв наш ритуал, който за нас си значи много. Другото е неадекватно. Искам да намеря партньор, който ще ми вярва безкрайно и ще знае, че никога няма да се предадем един друг. Не просто така, на база на делата ми. Знам, че е идеалистично разсъждение, но преследването му ме прави щастлив. Родителите ми са страхотен личен пример за хора, които си вярват, обичат се и са се инвестирали на 100% във връзката си. От твърде дълго наблюдавам света и виждам как по-голямата част от жените са биполярни. Първо твърдят, че желаят нещо, дава им се 1:1 с това, което са заявили, че желаят и установяват, че всъщност не желаят това. Ами чудесно, но на ми е писнало от такива тъпотии. Това е слабохарактерност и егоцентричност. Аз държа на избора си и знам много добре какво искам. Каква е гаранцията, че няма да се отметна? Погледни този списък. Наясно съм какво искам. Дори да не ми е добре, няма да се отметна, защото това се нарича отговорност. Поемаш отговорността за изборите си. Чувал съм хиляди пъти “завинаги”, “няма друг като теб”, “ти си най-добрият”, “никой не се е грижил за мен така никога”, “никой не ме е обичал така”, “никога не са ме карали да се чувствам така”, никога не съм “свършвала така”, “никога няма да те оставя”, “по-скоро ти би ме оставил пред това да те оставя аз” и други подобни. Направо ми се повдига. Статистиката сочи, че аз не изоставям партньорите си, защото вярвам в избора си и защото знам какво искам. Опитвам се до последно да постигна разбирателство с тях.

 

Деца

Искам да направим деца с момичето до мен най-късно до края на 29-тата ѝ година, защото статистически шансът за деца след това намалява. Темата е обширна и бих я покрил в разговор, но не съм склонен да отстъпя. Началото на 30-тата година е абсолютният краен срок.Край

Нямам редактор. Това го излях за общо 40мин. Ако искаш да си ми редактор, добре дошъл си. Приемам критики и се извинявам, ако има много пунктуационни грешки, а може би някъде и правописни в бързината. Благодаря, че имаше търпението да минеш през целия списък от информация. Ако не си, но все пак искаш да си във връзка с мен, моля те премини отново. Не подценявай думите ми. Обърни сериозно внимание на предупрежденията ми и удебеления текст.